otpali Vuglač i Šprem / Na Golužinom blagdanskom drilu uoči Katara nema popusta

S Duvnjakom u ekipi i paklenim ritmom Slavka Goluže, rukometni su reprezentativci završili prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Kažu, podigli smo nivo, ali još nismo najbolji!

30.12.2014.
19:09
VOYO logo

Golužin blagdanski dril. Popusta nema, jer u Katar mogu samo najspremniji. Bit će tu neka nova lica, ali i neke nove frizure.

"Malo smo podigli nivo profesionalizma. Malo su dečki trebali doći u boljem stanju nego što inače dolaze, no nisu to neki teški režimi koji se ne mogu provest'', riječi su izbornika Goluže.

"Ništa na što nismo navikli do sada. Ovaj dio je malo teži, ali ima još vremena", kaže Ivan Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijevremeni odbor dobili su Šprem i Vuglač koji su otpali sa šireg popisa. Priključio se konačno zato Domagoj Duvnjak. Bit će jedan do iskusnijih, u reprezentaciji punoj mladih koji čekaju kaubojski debi.

"Ja se sjećam kako je meni bilo 2009. godine. Sigurno je mala trema njima, jasno mi je kako to sve izgleda. Sjetimo se 2003. godine u Portugalu, Ivana, Pere i njih, svi su imali 23-24 godine", rekao je Jakov Gojun. 

Slično ova generacija želi ponoviti u egzotičnom Kataru. Spektakl usred pustinje. Istina, navijačima možda malo daleko, ali zato je tu RTL, na kojeg računa i izbornik Goluža.

''Znam dobro da će nas pratiti preko malih ekrana. Jako puno nam znače, koliko god mi njima značimo, toliko oni i nama. I sigurno da ćemo mi iz njih crpiti jednu dodatnu energiju'', kaže.

Energiju koja bi ih trebala dovesti daleko. Pa iako o željama ne žele, poruka je jasna.

"Ne bi tako daleko pričao, ali imam puno bronci pa bih htio nešto drugo'', jasan je Čupić.

I zato, dril se nastavlja, u nešto slabijem tempu, od drugog siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo