OPOMENA PRED ISKLJUČENJE / Mourinho sramoti Real

Image

Dnevnik "Mundo Deportivo" piše da je održan tajni sastanak predsjednika Pereza i Mourinha na kojem je "trener zamoljen da pripazi na ponašanje".

17.11.2010.
20:16
VOYO logo

Vodstvo Real Madrida zabrinuto je za imidž kluba zbog ispada trenera Josea Mourinha, koji je u stalnom konfliktu sa kolegama trenerima, sucima i novinarima.

Dnevnik "Mundo Deportivo" objavio je da je u utorak održan tajni sastanak između predsjednika kluba Florentina Pereza i Mourinha, te da je portugalski trener zamoljen da ubuduće bude odmjereniji u izjavama i ponašanju prema sucima. Mourinho je zamoljen da javno ne komentira sudačke odluke, ali i da izbjegne spominjanje Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošlog tjedna Mourinho je kažnjen sa dvije utakmice zabrane vođenja momčadi jer je na kup utakmici protiv trećeligaša Ceute, koju je Real dobio sa 5-1, isključen zbog psovki na račun sudaca utakmice.

Neke internetske kladionice u svoju ponudu već su uvele koeficijente na to koliko će Mourinho ove sezone biti isključen zbog svojih ispada. Tome u prilog treba podsjetiti da je u dvije sezone na klupi talijanskog Intera osam puta isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo