NOĆ PORTUGALSKOG TRENERA / Mourinho: Pobijedio je neprijatelj, takav je život!

Image

Za razliku od trenera Intera, fotelja treneru Chelsea Ancelottiju opasno se trese i pitanje je može li "preživjeti" i snaslovom engleskog prvaka i pobjednika FA Cupa.

17.3.2010.
8:15
VOYO logo

Nakon velike 1:0 pobjede Intera na Stamford Bridgeu, što je označilo eliminaciju Chelsea iz Lige prvaka već u osmini finala tog natjecanja, treneru Londončana Carlu Ancelottiju jasno je da mu posao ovisi o dobrolj volji gazde Romana Abramoviča. 

Talijanskom strategu jasno je da više nema pravo na pogrešku, naslov engleskog prvaka imperativ je svih imperativa, a ni osvajanje FA Cupa nije ništa manje bitno. Potpuno mu je jasno što se od njega očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sljedećim utakmicama igrat ćemo pod puno većim pritiskom, no moramo biti snažni i kontrolirati emocije. Pred nama su dva vrlo bitna natjecanja. Mi smo na vrhu i želimo osvojiti naslov". Možda ovaj poraz može biti dobra motivacija za sljedeće utakmice", rekao je talijanski stručnjak kao da je tražio opravdanje za neuspjeh u utorak navečer. 

Jedino što žali jeste što njegovi učenici nisu ponovili igru koju su prikazali u prvoj utakmici u Milanu koja je okončana 2.1 pobjedom domaćina. kao iskusni strateg nije komentirao suđenje, iti nedosuđivanje penala za svoju momčad, kao ni (ne)opravdano isključenje Drogbe pred kraj utakmice.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Ako sudac nije fučkao..., ne želim komentirati njegovo suđenje. Nisam vidio prekršaj za crveni karton, znači ne znam što se dogodilo u kaznenom prostoru.

S druge strane, trener Intera Jose Mourinho nije mogao da se ne sjeti vremena koje je proveo na klupi Chelsea. Iako je pokušao biti "tvrd", emocionalna povezanost sa Stamford Bridgeom bila je jača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne govorim da je Inter bolja momčad, kažem da je Inter bio mnogo bolji u utorak što je frustriralo nogometaše Chelsea koji su veliki profesionalci, veliki ljudi", poručio je Portugalac te dodao:

"Moji ljudi će uvijek biti moji ljudi. Ali u utorak sam bio neprijatelj. I neprijatelj je pobijedio. Takav je život.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo