A KAD ĆEMO SE ODMARATI? / Mourinho ljut na vodstvo Lige prvaka

Image

Real Madrid odigrao je neodlučeno 0-0 protiv Deportiva iz La Corune. Trenera Reala zasmetalo je što njegovi igrači nisu imali dovoljno vremena za odmor nakon prošle utakmice.

27.2.2011.
11:35
VOYO logo

U 25. kolu nogometnog prvenstva Španjolske, Real Madrid odigrao je neodlučeno 0-0 protiv Deprtova iz La Corune. Sada se njegov zaostatak za Barcelonom povećao na sedam bodova.

Nakon susreta posebno je bio ljut trener Reala, Jose Mourinho. Požalio se kako njegovi igrači nisu imali dovoljno vremena za odmor nakon naporne utakmice osmine finala Lige prvaka u gositma kod Lyona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim u čemu bi bio problem da se utakmica igrala u nedjelju, to bi nam dalo dodatni dan odmora i treninga. Mislim da bi to bilo pošteno prema nama", izjavio je ljutiti Mourinho.

Za razliku od Reala, Barcelona je u gostima svladala Mallorcu 3-0. Atletico Madrid i Sevilla odigrali su neriješeno 2-2, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ponovno je bio strijelac za Sevillu. Ovo mu je drugi gol u španjolskom prvenstvu. U prošlom kolu zabio je za pobjedu protiv Herculesa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike