ODLUKA NA KRAJU SEZONE / Mourinho još uvijek ne zna ostaje li u Realu

Image
Foto: AP

Mourinha ugovor s Realom veže do lipnja 2016., ali u španjolskim medijima sve je više napisa da će ovog ljeta napustiti klub.

19.4.2013.
19:30
AP
VOYO logo

MADRID - Trener Real Madrida JoseMourinho izjavio je u petak da će odluku o ostanku u Realu donijeti po završetku ove sezone. Mourinha ugovor s Realom veže do lipnja 2016., ali u španjolskim medijima sve je više napisa da će ovog ljeta napustiti klub.

"Imam vrlo dobar odnos sa predsjednikom kluba FlorentinomPerezom i ostalim dužnosnicima u klubu. No, sada je najvažnije da sezonu okončamo na najbolji mogući način. Nakon toga možemo mirno analizirati situaciju i donijeti odluke koje su najbolje za klub, za mene i za predsjednika", rekao je Mourinho, koji je sve dosad odlučno demantirao mogućnost odlaska iz Reala već ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ostao bez šansi da obrani naslov prvaka Španjolske jer previše zaostaje za vodećom Bacelonom, ali je još uvijek u igri za dva trofeja. U polufinalu Lige prvaka igra protiv Borussije Dortmund, dok ga u finalu Kupa kralja čeka Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo