TUŽBA PROTIV UREDNIKA / Mourinho će završiti na sudu zbog klevete!

Image

Urednik Marce je u svom komentaru opisao Mourinha kao osobu koja će napustiti mjesto nesreće nakon što je uzrokovao prometnu nezgodu.

20.9.2012.
13:16
VOYO logo

Trener Real Madrida Jose Mourinho tužio je urednika MarceRobertaPalomara zbog klevetničkih komentara objavljenih u tekstu od 17. rujna, objavili su danas španjolski mediji. Urednik Marce je u svom komentaru opisao Mourinha kao osobu koja će napustiti mjesto nesreće nakon što je uzrokovao prometnu nezgodu.

Takav komentar uslijedio je nakon lošeg starta Reala u domaćem prevenstvu, zbog čega nakon samo četiri kola zaostaje osam bodova za Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho je svjestan važnosti slobode govora i tiska, te nije i nikad neće poduzimati pravne postupke kad su u pitanju utemeljene kritike. No, ovaj komentar je u osnovi klevetnički i nije bio potreban takav izbor riječi da bi se postigao cilj kritike", priopćio je Mourinhov odvjetnik.

Ovo je druga tužba koju je Mourinho podigao protiv španjolskih novinara, prethodno je tužio reportera El Paisa, Charlesa Bouviera, koji ga je nazvao "Naci Portugalcem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo