SENZACIONALNI TRANSFERI / Modrić u United, Kranjčar u Tottenham?

Image

Menadžer "Crvenih vragova" navodno je spreman kolegi Redknappu ponuditi 8 milijuna funti i Carricka za Luku, a ovaj bi rado doveo Niku iz Portsmoutha.

24.8.2009.
13:21
VOYO logo

Prema pisanju web portala metro.co.uk menadžer aktualnog engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson želi u svojim redovima vidjeti Luku Modrića (23). Navodno je stoga škotski stručnjak za hrvatskog veznjaka u redovima Tottenhama spreman ponuditi engleskog reprezentativca Michaela Carricka (28) kao i dodatnih 10 milijuna funti, što bi trebalo dodatno odobrovoljiti upravu Spursa.

Ukoliko se ovaj spektakularni transfer uistinu i ostvari, Redknapp će morati posegnuti za novim rješenjima kako bi zamijenio svog najboljeg igrača. Već se duže spekulira kako menadžer Tottenhama u redove svoje momčadi želi dovesti Niku Kranjčara s kojim je uspješno surađivao u Portsmouthu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac na Fratton Parku proživljava teške trenutke i promjena sredine odlično bi djelovala na njegovu psihu, ali i izvedbe na terenu. Činjenica da Kranjčaru ističe ugovor na kraju sezone i kako ga nema namjeru produljiti još više aktualizira priče o prelasku na White Hart Lane.

Portsmouth je spreman prodati Niku za 8 milijuna funti do 1. rujna jer u protivno neće zaraditi niti funte. Naime, Kranjčar od 1. siječnja 2010. godine ima pravo potpisati predugovor s drugim klubom i napustiti Portsmouth bez odštete. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo