Lukina četvrta nagrada / Modrić posjetio Klaićevu, Perišić za RTL Danas o huliganima

Luka Modrić i Ivan Perišić, dvojica ponajboljih hrvatskih nogometaša u godini na izmaku opet su pokazali veliko srce. Modrić je posjetio zagrebačku kliniku za dječje bolesti i dobio nagradu Večernjeg lista, a Perišić je u Splitu zaigrao mali nogomet.

27.12.2014.
19:10
VOYO logo

Dirljivo i veselo bilo je jutro u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti, jer djeci je došao Luka Modrić. Donio je darove iz Real Madrida, primio nagradu Večernjeg lista za najboljeg nogometaša godine, oduševio djecu koju je svašta zanimalo.

A na pitanje vraća li se staroj frizuri, Luka kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘'Mislim da ću je opet pustiti, fali mi.’’

Progovorio je i o novom ugovoru s Realom i izrazio želju da ostane ondje što je duže moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Novi ugovor me veže još četiri godine, ali nadam se da ću ostati i duže'’, rekao je.

Prekidao je Luka press konferenciju kako bi napravio selfije.  Fantastični Modrić u mnogim je izborima među najboljima u  2014-oj godini, koju nije pokvarila ni ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘'Ovo je bila moja najbolja godina. Nagrada me podsjeća na moj odlazak u svijet, s ovom nagradom sam otišao i ona mi je pomogla da shvatim koliko moram biti uporan, borben i vjerovati u sebe'’, prisjetio se Modrić.

A nakon sezone u Wolfsburgu nakon koje ponude pljušte, u Splitu je mali nogomet na humanitarnom turniru ‘Četiri kafića’ zaigrao Ivan Perišić. Ako je Modrić motor reprezentacije, Perišić je njen najbolji igrač u ovoj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘'Bilo je to moje prvo Svjetsko prvenstvo i ja mislim da je to san za svakog igrača. Iskustvo iz Brazila neću nikad zaboraviti’’, rekao je Perišić.

No ono što bi rado zaboravio su navijački ispadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘'Par ljudi radi probleme, mislim da to treba riješiti sa ljudima iz Saveza, a ne da unište nas na terenu i da nas možda izbace sa Eura'’, rekao je.

11-om naslovu prvaka Europe nada se i Modrić. I ima pravo - Real je trenutačno najmoćnija momčad na svijetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druženje s djecom kaže, dalo mu je snagu. Modrić očekuje brzi povratak na terene i još bolju 2015-u godinu. 

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo