pristao na rehabilitaciju / MMA svijet u šoku: Prvak Jon Jones pozitivan na kokain!

Image
Foto: AP Images

Svijet MMA-a ostao je u šoku nakon što je potvrđena vijest kako je jedan od najboljih svjetskih boraca i aktualni prvak u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji Jon Jones, pao na nasumičnom testu na kokain.

7.1.2015.
15:40
AP Images
VOYO logo

Čelnici UFC-a odobrili su nasumični test krvi u svojoj organizaciji, a on je rezultirao jednom od najšokantnijih vijesti koju je svijet borilačkog sporta mogao zamisliti.

Svjetski prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones pozitivan je na kokain. Jones je trenutno jedan od najatraktivnijih i najdominantnijih boraca u cijeloj organizaciji, čak i ako se ne računaju podjele na kategorije, a valja napomenuti i kako je dan prije spomenutog nasumičnog testa obranio titulu svjetskog prvaka protiv mrskog izazivača Daniela Cormiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra je pak vijest za sve njegove obožavatelje kako je Jones, našavši se u nezahvalnoj situaciji, odmah pristao krenuti na rehabilitaciju.

"Odlučio sam se prijaviti u centar za rehabilitaciju, želio bih ispričati svojoj zaručnici, djeci, mojim roditeljima i braći zbog grešaka koje sam napravio. Ispričavam se i svojim trenerima, sponzorima i cijeloj organizaciji UFC-a. Ovaj program prihvaćam vrlo ozbiljno te tražim privatnost", izjavio je borac nakon što je pao na testu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov slučaj komentirao je i netom poraženi Cormier, koji je razočaran prvakom:

"Čuo sam za Jonov test. Mogu samo reći da utječeš na mnoge ljude, zato molim te sredi se. Sretno na odvikavanju", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog Jonesovog pozitivnog nalaza, krenule su i špekulacije kako će se Jonesu privremeno oduzeti titula svjetskog prvaka, ali u UFC-ovoj organizaciji su se očitovali kako test nije imao veze s natjecanjem te kako pojas ostaje u njegovom vlasništvu.

"Ponosan sam na Jonesa i na njegovu odluku da započne s odvikavanjem. Siguran sam da će iz ove cijele situacije izaći još jači i kao pravi šampion kao što on to i jest", izjavio je predsjednk UFC-a Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo