zastrašujuća snimka / MMA borkinja od muža zlostavljača pobjegla gola i skočila s tri metra visokog balkona

Image
Foto: Instagram

Berdon će navodno biti optužen za fizički napad s nanošenjem tjelesnih ozljeda, piše Fightsite

24.12.2018.
10:00
Instagram
VOYO logo

Svijet MMA nedavno je potresla vijest o Rachael Ostovich, borkinji s Havaja koja je završila u medijima nakon što ju je fizički zlostavljao suprug Arnold Berdon, također MMA borac. 

Ostovich je zadobila frakturu orbitalne, odnosno jagodične kosti, a Berdon se na sudu branio tvrdnjom kako nije kriv te kako je ovo bila samo jedna u nizu njihovih uobičajenih svađa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No mediji na Havajima, otkud su oboje, došao došli su do amaterske snimke jednog od svjedoka. Snimka je prilično loše kvalitete, no ipak se pomoću nje može izvući dosta informacija koji bi mogli rasvijetliti cijeli slučaj.

Na njoj se čuje Berdon kako u dva navrata više supruzi kako će je ubiti. Na snimci se čuje jecanje Ostovich koja moli supruga da prestane, ali i vidi njen bijeg preko balkona s kojeg je skočila s oko tri metra visine potpuno gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Berdon će navodno biti optužen za fizički napad s nanošenjem tjelesnih ozljeda, piše Fightsite, iako su neki spominjali optužbe za pokušaj ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ovog se incidenta odgodila borba između dvije UFC-ove ljepotice, Paige VanZant i Ostovich. No do borbe će ipak doći 19. Siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo