VJENČANJE U KRIVO VRIJEME / Mladi hajdukovac propušta derbi jer se ženi!

Image
Foto: PIXSELL

Iako je klub najavio kaznu za igrača koji se neprofesionalno ponio prema poslu koji obavlja, Andrijašević za sve krivi splet nesretnih okolnosti.

25.9.2012.
10:12
PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - Jedan od najboljih igrača Hajduka ove sezone, FrankoAndrijašević, propustit će najveći derbi hrvatskog nogometa, subotnji ogled protiv Dinama, zbog svog vjenčanja.

Vjenčanje je dogovorio prije godinu dana dok je bio igrač Hajduka na posudbi u Dugopolju i tada nije niti pomišljao kako će imati tako važnu ulogu u redovima splitskog kluba. Na Poljudu su najavili kaznu za 21-godišnjeg igrača, premda Andrijašević tvrdi kako je nekoliko puta razgovorao s čelnicima kluba i kako se za njegovo vjenčanje u klubu odavno znalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, mladi hajdukovac je na neki način uspio osigurati 'ispričnicu' za najveći hrvatski derbi. Naime, u prošlom je kolu zaradio treći žuti karton što znači da ne smije igrati sljedeću utakmicu.

"Nisam želio namjerno dobiti žuti karton, već sam htio zaustaviti kontru", pravda se Andrijašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrijašević nije prvi igrač koji je zbog vjenčanja propustio utakmicu, međutim jedan je od rijetkih koji će izgovoriti 'da' u vrijeme najvećeg derbija njegova kluba.

Veznjak Real Madrida MichaelEssien trebao se vjenčati u ponedjeljak, no morao je odgoditi vjenačanje jer je taj dan 'Kraljevski klub' imao utakmicu protiv Rayo Vallecana. Susret se trebao igrati u nedjelju, no zbog diverzije na stadionu de Vallecas gdje je netko namjerno oštetio kablove za električnu rasvjetu, utakmica je prebačena na ponedjeljak. Na vjenčanju su se trebali okupiti Jose Mourinho, Emmanuel Adebayor, Didier Drogba, Ashley Cole, Frank Lampard, John Terry, Cristiano Ronaldo... no Essien nije imao izbora i morao je odgoditi vjenčanje premda su u engleski Weybridge doputovali mnogi njegovi prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši engleski izbornik FabioCapello zbog prijateljske utakmice protiv Španjolske na Wembleyu propustio je vjenčanje svoga sina. Iako je prvobitno utakmica bila zakazana za petak, na zahtjev Barcelone termin je pomaknut za subotu. Isti dan kada je u bračne vode ušao PierfilippoCapello. "On je nogometni trener i to je njegov posao. Navikao sam već kao dijete da je često odsutan," kazao je tada Pierfilippo Capello.

Termin vjenčanja pomaknuli su i pop-pjevačica Shakira i nogometaš Barcelone GerardPique. Vjenčanje Shakire (34) i Piquea (24) trebalo se dogoditi nakon Europskog nogometnog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj, no pomaknuto je za godinu dana. Slavni par započeo je vezu u veljači prošle godine, vjenčanje iz snova trebalo bi se "odigrati" u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od rijetkih koji je propustio utakmicu zbog vjenčanja bio je vratar Norwich Cityja i engleske vrste JohnRuddy. Jedno od najvećih iznenađenja novog engleskog izbornika RoyaHodgsona, Ruddy trebao je braniti u prijateljskom susret Engleska - Belgija 2. svibnja, međutim dobio je posebno dopuštenje Engleskog nogometnog saveza da smije izostati s utakmice kako bi se mogao vjenčati sa svojom dugogodišnjom djevojkom Laurom.

Jedan od najboljih veznjaka današnjice, igrač Barcelone i španjolske reprezentacije, 28-godišnji AndresIniesta pažljivo je tempirao termin vjenčanja izrekavši sudbonosno 'da' svojoj dugogodišnjoj partnerici AnniOrtiz (41) nakon EP-a u Poljskoj i Ukrajini, te prije početka nove španjolske sezone. Najljepšem danu na svijetu, kako je Iniesta opisao svoje vjenčanje na Twitteru, prisustvovali su LionelMessi, aktualni predsjednik Barcelone SandroRosell, bivši predsjednici JoanLaporta i JoanGaspart, kao i njegovi suigrači iz kluba GerardPique, CarlesPuyol, Xavi, DavidVilla, bivši trener Katalonaca PepGuardiola i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike