SUMNJE I DVOJBE / 'Mislim da svi trebamo stati na loptu'

Govoreći o raspletu borbe za ostanak, stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić ispričao je jednu pomalo ružnu priču u čijem se središtu našao trener Osijeka Tomislav Rukavina.

20.5.2014.
9:53
VOYO logo

"Htio sam reći da od početka ove Lige 10 zastupam tezu da će ova liga, bila je i bit će neusporedivo kvalitetnija i neizvjesnija nego što je bila... pričam isključivo o situaciji na travnjaku. U tom smislu svjestan sam svih ovih, odnosno našeg mentaliteta de facto od 1945. godine o namještanjima i sličnim stvarima. Mislim da su igrači pobjednici, napravili su sve na terenu, pošteno se odnose prema dresu koji nose, prema svom poslu. Pohvalio bih pristup Rijeke i Istre...", rekao je Joško Jeličić u uvodu, ali ima i nastavak:

"Mislim da svi trebamo stati na loptu. Pogotovo ovi najodgovorniji iz pisanih medija. Konkretno, razgovarao sam jučer s Tomislavom Rukavinom. Znači, jedan od vodećih sportskih novinara je napisao tekst prije tjedan dana pod nazivom 'Carstvo sumnje' gdje je stavio sliku Tomislava Rukavine. To je jedan od najpoštenijih momaka koje ja poznajem u svijetu nogometa. Dan poslije je njegova kuća na moru išarana. Znači, u tom smislu oni moraju imati itekakvu odgovornost prema onome što pišu, jer ako netko treba biti pozitivan onda to trebaju biti oni", zaključio je naš stručni komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo