UFC PRVAK U ZAGREBU

MIOČIĆ UŽIVA U HRVATSKOJ: ‘Navijači su ovdje ludi i glasni, kao u mom Clevelandu’

Stipe Miočić u Hrvatskoj uživa nepodijeljene simpatije, a dio ljubavi koje hrvatski navijači imaju za UFC prvaka, mogao je osjetiti po dolasku u Zagreb gdje će se zadržati prekratko, tek dva dana.

“Presretan sam jer imam silnu podršku ovdje, jučer se puno ljudi pojavilo i bio sam preplavljen osjećajima.”, kazao je Stipe Miočić za 24sata. 

UFC-ov PRVAK ZAPALIO ZAGREB: Ovako je izgledao Miočićev susret s navijačima

Brojni navijači željeli su se fotografirati s Miočićem, a američki Hrvat rođen u Clevelandu, strpljivo je pozirao sa svima.

Navijač s tetovažom na stopalu je ‘cool’

“Ovdje je kao u Clevelandu, navijači su ludi i  glasni, stvarno uživam”, dodao je Miočić.

Jedan se obožavatelj čak pohvalio istom tetovažom, hrvatskim grbom na stopalu, kakav ima i UFC prvak.

“Nije me to iznenadilo, bilo je to ‘cool’, čak smo obojica skinuli cipele kako bi se slikali”, dodao je Miočić.

Ove je godine protiv Alistaira Overeema obranio naslov koji je osvojio u grotlu brazilske publike, pobijedivši njihovog ljubimca Fabricija Werduma. No, poznato je kako  majka Kathy ne gleda mečeve u kojima se bori njezin sin.

‘Majka ne gleda moje mečeve’

“Ne želi gledati kako me netko udara. Odgleda borbu nakon što ju nazovem, nakon svake borbe kada kažem da je sve u redu. Uvijek me pita za suparnika, kako je on”, pojasnio je Miočić koji bi se, treba li to uopće naglašavati, volio boriti u Hrvatskoj.

“Hrvati su strastveni, vole borce, bilo bi to sjajno”, oduševljen je tom idejom.

No, na spomen borbe, primjerice,  na Hajdukovom stadionu, Miočić je “podignuo ručnu”.

“Pripadnik sam reprezentacije, samo reprezentacije, niti jednog kluba. Volim sve klubove”, otkrio je Stipe koji je danas odradio trening s Mirkom Cro Copom Filipovićem.

Raspoloženje mu je mogao jedino pokvariti poraz njegovih Cleveland Indiansa u finalu MLB lige. No, u okruženju hrvatskih navijača, možda mu je taj poraz ipak lakše pao…

 

Povratak na Net.hr