PENALI SU POSTOJALI /

'Milan je trebao govoriti na terenu'

Image
Foto: AP Images

Stručnjak na klupi Barcelone kazao je da ga uopće ne interesiraju žalbe Milanovih igrača, a posebno ne Zlatana Ibrahimovića koji je kazao da je njegova momčad žrtva Uefine zavjere.

4.4.2012.
14:03
AP Images
VOYO logo

Trener Barcelone JosepGuardiola izjavio je da ga nimalo ne zanimaju komentari ZlatanaIbrahimovića, koji je izjavio je da je AC Milan žrtva Uefine zavjere, te da razumije trenera Reala Josea Mourinha koji se uvijek žali na suce nakon gostovanja na Camp Nou.

"Ibrahimović bi sada htio biti prijatelj s Mourinhom. Može on pričati što ga je volja, ali trebao je 'govoriti' na terenu. Oba su penala postojala, a sjetite se i prve utakmice kada nam nisu dosuđena dva 11-erca. Ako su neki očekivali da ćemo momčad koja je sedam puta bila prvak Europe pobijediti sa 7-1, to nije realno, takve se stvari ne događaju. Na kraju, o svemu najbolje govori podatak da smo mi večeras imali 21 udarac prema golu, a Milan samo tri", rekao je Guardiola nakon utakmice u kojoj je Barcelona na svom terenu slavila protiv Milana sa 3:1, te je prošla u polufinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač svijeta LionelMessi smatra da je Barca iskoristila svoje najjače oružje i da je zato prošla dalje: "Milan ima odlične igrače i to pokazuju u domaćem prvenstvu i u Europi. Znali smo da će biti teška utakmica i da moramo iskoristiti ono što je naše najjače oružje. To smo uspjeli i zato smo prošli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo