RONALDINHO I INZAGHI SPASILI STVAR / Milan izvukao bod kod Portsmoutha

Image

Portsmouth je do 84. minute protiv Milana vodio s 2:0, a onda su, u zadnjih nekoliko minuta, gosti zamalo došli do pobjede na Fratton Parku.

28.11.2008.
6:51
VOYO logo

Portsmouth je, bez našeg Nike Kranjčara, u trećem kolu Kupa UEFA na domaćem Fratton Parku ugostio Milan te zamalo uzeo sva tri boda.

Bila je to vrlo uzbudljiva utakmica s mnogo dobrih šansi s obje strane. Ipak, domaći su prvi zatresli suparničku mrežu golom Kaboula u 62. minuti na vrlo precizan ubačaj Johnsona. Jedanaest minuta kasnije, precizno dodavanje Johnsona dovodi do još jednog pogotka za Portsmouth. Strijelac je ovoga puta bio Kanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 74. minuti Ronaldinho je zamijenio Kaku i preokrenuo tijek utakmice. Deset minuta nakon ulaska, Brazilac s preko 25 metara, malo iskosa s lijeve strane, zabija gol iz slobodnog udarca preko živog zida u gornji desni kut gola Davida Jamesa.

Kada su se Portsmouthovi navijači već počeli veselit pobjedi, u drugoj minuti sudačke nadoknade Pippo Inzaghi izjednačuje na 2-2 nakon što je u tri navrata prije toga pogađao sam okvir gola Jamesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom su pobjedom igrači Milana osigurali proljeće u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo