Miha zna startnu postavu protiv Hrvata

Ali neće kaže...

25.2.2013.
13:59
VOYO logo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da zna koji će igrači početi utakmicu protiv Hrvatske na Maksimiru, ali naravno nije hteo da otkriva imena.

- Imam u glavi ko bi mogao da igra, ali ima još mesec dana do utakmice... Ko zna ko će se u međuvremenu povrediti, ko će igrati u kontinuitetu. Može mnogo toga da se promeni, ali ne sumnjam da će oni koji izađu na teren, dati sve od sebe - rekao je selektor "orlova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlović je još jednom ponovio da je fudbal u prvom planu i pozvao na smirivanje tenzija.

- Utakmica sa Hrvatskom je fudbal, a ne rat, i neće biti nikakav problem. Mi imamo mlad tim, ali to nema nikakve veze i igrači će meč sa Hrvatima podneti kako treba, jer onaj ko ne može da podnese pritisak, i ne treba da se bavi fudbalom, nek ide u kancelariju da radi nešto drugo - rekao je Mihajlović za agenciju Beta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša reprezentacija će 22. marta gostovati u Zagrebu, a eventualni poraz bi značio definitivan oproštaj od Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

- Moji igrači moraju da veruju u sebe i da znaju koliko vrede. Voleo bih kada bismo mogli svake nedelje da igramo takve utakmice, sa takvim protivnicima, punim stadionima jer samo tako fudbaleri mogu što pre da sazru - kazao je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija posle četiri kola zauzima treće mesto na tabeli grupe sa četiri boda, šest manje od vodećih Belgije i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo