Miha: Nema seksanja pred meč na Maksimiru!

Celibatom do pobede

11.3.2013.
15:38
VOYO logo

Selektor "orlova" Siniša Mihajlović odlučio je da zabrani reprezentativcima da imaju seksualne odnose sa svojim suprugama ili devojkama neposredno pred odlazak u Zagreb gde 22. marta igraju protiv Hrvatske verovatno odlučujući meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

- Svi znamo da se pred ovako važne utakmice polemiše o svemu i svačemo, pa ako me već pitate da li ću dozvoliti svojim igračima da imaju seks neposredno pred odlazak u Zagreb, reći ću vam - to nikako - izjavio je Mihajlović za Alo!.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je pojasnio da će igrači biti u strogom karantinu od 18. marta.

- Da se razumemo, smatram da nema ništa loše u tome da fudbaleri imaju seksualne odnose sa suprugama ili devojkama na tri četiri dana uoči meča sa Hrvatskom. Štaviše, to je čak i pozitivno kako bi se ispraznili i kako bi rasterećno dočekali napore koji nas očekuju. Dva dana pred njih nastup na Maksimiru... to bi već bilo kritično. Da ne govorim o tome koliko bi bilo neprihvatljivo dan pred utakmicu. Uostalom, tako nešto bi bilo i teško izvodljivo, jer ćemo biti u karantinu od 18. marta, kada se okupljamo u Staroj Pazovi - rekao je selektor "orlova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo