Miha i dalje veruje u plasman na Mundijal

Optimista bez razloga

14.5.2013.
12:38
VOYO logo

Skoro nikakve šanse ima fudbalska reprezentacija Srbije za plasman na Mundijal, a i one bi mogle da u potpunosti da nestanu ako izabranici selektora Siniše Mihajlovića ne trijumfuju protiv Belgije u Briselu 7. juna.

Naša reprezentacija će na tom meču biti znatno oslabljena nakon povreda nekoliko standardnih igrača. Međutim, uprkos problemima, Mihajlović je optimista i smatra da bi pobeda u ovoj utakmici mogla da predstavlja prekretnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nemamo velike šanse da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, ali pobeda u Briselu može možemo dosta toga da promenimo. Fudbal ume da bude nepredvidiv i svašta može da bude do kraja kvalifikacija - rekao je Mihajlović i dodao da 11. juna postoji mogućnost za odigravanje jedne prijateljske utakmice sa protivnikom čije je ime još nepoznato.

Sigurno je da protiv Belgije neće igrati Zoran Tošić, a neizvestan je i Filip Đuričić, naš najbolji fudbaler u kvalifikacijama. Ipak, selektor je uveren da se može i bez njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Imamo problema sa napadačima. Tošić neće moći da igra, videćemo kako će biti sa Đuričićem. Van stroja je i Krstičić, Lazar Marković se tek vraća u formu, a Sulejmani odavno nije igrao. Basta bi mogao da zameni Tošića, a Tadić Đuričića, pa bi u tom slučaju Marković mogao na levu stranu - ocenio je Mihajlović koji je otkrio da će napadač Partizana Aleksandar Mitrović dobiti poziv u nacionalni tim.

Okupljanje reprezentativaca će se obaviti već 23. maja i do 1. juna će se svakodnevno trenirati u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, ali igrači neće biti u karantinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo