ODLAZAK "SINA VJETRA" / Michael Owen se oprašta od nogometa?

Image

Michael Owen bi mogao okončati svoju karijeru u dresu Manchester Uniteda nakon nove povrede koju je zadobio na treningu ovaj tjedan.

17.2.2011.
16:27
VOYO logo

Sudeći prema izvorima iz Uniteda, Owen se povrijedio za vrijeme pucačkog treninga, a pregledan je nedugo zatim. Dijagnosticirana mu je povreda prepona, a prve procjene ukazuju da bi mogao izbivati sa terena oko tri mjeseca. Ta činjenica bi mogla značiti da je njegovim nastupima u dresu Manchester Uniteda došao kraj.

31-godišnji napadač je već jednom za vrijeme boravka u Manchesteru bio prinuđen napraviti tromjesečnu pauzu zbog povrede tetiva. Iako se vratio u punu fizičku spremu, te postigao pobjedonosni pogodak u susretu FA kupa protiv Southamptona, Owen nije uspio izboriti mjesto u momčadi.

Bivši napadač Liverpoola i Real Madrida bi mogao napustiti United na kraju sezone, a njegov dvogodišnji ugovor ističe na ljeto. Sudeći prema nekim izvorima, Owen bi karijeru mogao nastaviti u dalekoj Australiji, a izgledna je i mogućnost prestanka sa aktivnim bavljenjem nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo