DOŠAO NAPADAČ / Michael Owen pristupio Manchester Unitedu

Image

Bivši nogometaš Newcastlea prošao je liječnički pregled te je potpisao ugovor kojim mu je zajamčeno 50.000 funti tjedno.

3.7.2009.
17:46
VOYO logo

Nakon što su redove Manchester Uniteda napustila dva napadača, Ronaldo i Tevez, u petak je za "Crvene vragove" potpisao Michael Owen. Nekadašnji napadač Liverpoola, Reala i Newcastlea potpisao je ugovor koji mu jamči tjednu plaću od 50.000 funti. Detalji ugovora još nisu obznanjeni.

Najveća prepreka potpisivanju ugovora Owenu je predstavljalo izranjavano tijelo uslijed čestih ozljeda zbog kojih je izostajao s terena tijekom prošle sezone u Newcastleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Owenu je ugovor s Newcastleom istekao 1. srpnja tako da je na Old Trafford došao kao slobodan igrač, spreman popuniti prazninu u napadu koja je nastala odlaskom Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza. Owenov dolazak u Manchester United prilično je iznenađenje, ne zbog njegove kvalitete koja je neupitna, već zbog brojnih ozljeda koje su ga pratile tijekom četverogodišnjeg boravka u Newcastleu.

Zbog toga su veće zanimanje za njegove usluge pokazali tek slabiji engleski Premierligaši Stoke i Hull City. Owen se nada da će igrama u Manchesteru uvjeriti izbornika Fabija Capella da je ponovno spreman za najviše domete, ponajprije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, od kojega Engleze dijeli još samo mali korak. Owen je za "Gordi Albion" u 89 utakmica postigao 40 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo