REPRIZA FINALA PRIJE PET GODINA / Miami preokretom do finala NBA lige

Momčad Miami Heata plasirala se u finale NBA lige nakon što je u četvrtak navečer svladala Chicago Bullse te došla do četvrte pobjede u finalu Istočne konferencije.

27.5.2011.
7:46
VOYO logo

U finalu NBA lige igrat će momčadi Dallas Mavericksa i Miami Heata. Nakon što je Dallas već ranije prošao Oklahomu City, Miami je u četvrtak navečer došao do četvrte pobjede 83:80 protiv Chicago Bullsa u finalu Istočne konferencije.

Bullsi su na domaćem terenu imali prednost od čak 13 koševa, a manje od dvije minute prije kraja vodili su sa sedam koševa razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami je do pobjede vodila velika trojka koja je zabila 69 od 83 koša. LeBron James ubacio je 28 koševa uz 11 skokova, Dwyane Wade je dodao 21, a Chris Bosh 20 poena te 10 skokova. Domaćine su predvodili Derick Rose s 25 koševa i osam asistencija te Loul Deng s 18 ubačaja i sedam skokova.

Dallas i Miami igrali su u finalu 2006. godine, a tada je Miami sa sjajnim Dwyaneom Wadeom i Shaqueillom O'Nealom bio bolji. Nakon dva poraza, Heat je preokrenuo seriju te na kraju slavio 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo