SKINUO UROK / Messi slomio Brazilce

Zabio je u sudačkoj nadoknadi i tako napokon skinuo urok kad su u pitanju dvoboji protiv Brazila.

18.11.2010.
8:09
VOYO logo

U prijateljskoj nogometnoj utakmici Argentina je u katarskoj Dohi pobijedila Brazil 1-0, a pobjednički gol zabio je Lionel Messi u sudačkoj nadoknadi (90+2).

Tako je najbolji svjetski nogometaš napokon skinuo urok kad su u pitanju dvoboji protiv Brazila. Naime, kao član A selekcije Argentine Messi nikad nije okusio slast pobjede protiv Brazila i sada je tome došao kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilci su puno bolje počeli susret, u 19. minuti Daniel Alves je sa 15 metara iskosa pogodio gredu, a potom je Ronaldinho pokušao izvesti čaroliju, kada je u 23. minuti iz neposredne blizine petom pokušao zatresti mrežu, ali udarac je bio preslab da bi svladao vratara Argentine.

U 39. minuti Ronaldinho je zaprijetio iz slobodnog udarca, ali je vratar Sergio Romero odlično obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog poluvremena treba spomenuti još samo volej Messija u 40. minuti, kada je s vrha 16-erca zamalo pogodio mrežu. Bio bi to sjajan pogodak da je ušlo.

U drugom poluvremenu pao je tempo te nije bilo izglednijih prilika. I kad se činilo da će susret završiti bez pobjednika, Messi se u drugoj minuti sudačke nadoknade sjurio sa polovice igrališta, brazilski braniči bili su neodlučni, a argentinski napadač to je iskoristio i sa vrha kaznenog prostora pogodio je za pobjedu 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka Messijevog gola u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo