Uzbudljiva noć / Messi bez milosti prema Haićanima, Peruanci svladali Škote

Image
Foto: AP Images

Noćas su odigrana tri pripremna susreta uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji. Argentina i Peru upisali su pobjedu dok je Panama odigrala neodlučeno

30.5.2018.
11:58
AP Images
VOYO logo

Argentina je upisala pobjedu u prijateljskom susretu protiv Haitija, prvom u ovom pripremnom ciklusu. Nakon slavlja u Buenos Airesu, Argentina će se zaputiti prema Barceloni gdje će nastaviti pripreme za Svjetsko prvenstvo, piše Sportnet.

Protiv Haitija briljirao je Lionel Messi koji je postigao tri pogotka u pobjedi 4:0 i još asistirao Sergiju Agueru za konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aguero se potpuno oporavio od ozljede, no krenuo je na klupi dok su priliku u prvih 11 uz Messija dobili Angel Di Maria i Gonzalo Higuain.

Inače Javier Mascherano upisao je 143. nastup u dresu reprezentacije te tako preskočio Javiera Zanettija koji ima jedan manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više od samog rezultata, uspjeli smo se oprostiti od navijača i pokazati im da idemo u Rusiju s nadom. Ne odlazimo tamo kao favoriti zbog problema koje smo imali u kvalifikacijama, ali dobro smo radili i pružit ćemo sve od sebe", poručio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peru je u Limi ugostio Škotsku i upisao pobjedu 2:0. Škoti sa sedam debitanata nisu pružili praktički ništa, bili su potpuno bezopasni i Peru je pokazao da je spremnija i bolja reprezentacija.

Domaćin je poveo nakon pogreške vratara Jordana Archera, Scott McKenna na kraju je igrao rukom i dosuđen je kazneni udarac koji Christian Cueva pretvara u pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku drugog dijela još jedna neuvjerljiva intervencija Archera, lopta mu prolazi ispod ruke i Jefferson Farfan zabija za konačnih 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panama i Sjeverna Irska remizirali su bez pogodaka, domaćin je bio bolji, ali nije uspio doći do pobjede.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo