MAFIJA IZ ZÜRICHA / Maradona o aferi u FIFA-i: 'Govorili ste mi da sam lud, ali istina je napokon izašla na vidjelo'

Image
Foto: Catholic Press Photo/Press Association/PIXSELL

Iako predsjednik Fife Sepp Blatter nije među osumnjičenima, Maradona ga je u više navrata optužio da Fifu vodi kao mafijašku organizaciju

28.5.2015.
7:06
Catholic Press Photo/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

BUENOS AIRES - Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Diego Maradona izjavio je u srijedu da mu je drago što je istina napokon izašla na vidjelo nakon što je švicarska policija privela niz visokih dužnosnika Fife u hotelu u Zurichu zbog sumnji u umiješanost u korupciju, mito i pranje novca u iznosu većem od 100 milijuna dolara.

"Meni su govorili da sam lud, ali sada je istina napokon izašla na vidjelo i drago mi je zbog toga. Oni mrze nogomet i transparentnost. Dosta je bilo mutnih radnji i laganja narodu. Treba izbaciti te oldtimere", izjavio je Maradona za argentinsku radiopostaju La Red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako predsjednik Fife Sepp Blatter nije među osumnjičenima, Maradona ga je u više navrata optužio da Fifu vodi kao mafijašku organizaciju.Također, Maradona je izrazio podršku jordanskom princu Ali Bin Al Husseinu, koji je jedini protukandidat Blatteru na izborima za novog predsjednika Fife.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike