VULGARNI IZBORNIK / Maradona na udaru FIFA-e

Image

Šef FIFA-e Sepp Blatter najavio je disciplinski postupak protiv izbornika Argentine zbog njegova vulgarnog istupa na novinarskoj konferenciji.

16.10.2009.
14:06
VOYO logo

ZURICH - Predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter najavio je pokretanje disciplinskog postupka protiv izbornika argentinske reprezentacije Diega Maradone zbog vulgarnog istupa na novinarskoj konferencije poslije utakmice protiv Urugvaja.

Maradona je nakon pobjede kojom je Argentina izborila World Cup vulgarno vrijeđao novinare i kritičare poručivši im da mu sada "svi mogu popušiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapamtit ću one koji nisu vjerovali u našu momčad i koji su me tretirali kao smeće. Svima njima poručujem: možete mi ga popušiti i onda nastaviti pušiti," vikao je Maradona.

Potom se ispričao svim ženama zbog svog rječnika te se opravdao da je "on u žuvotu uvijek bio ili crn ili bijel".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona se našao na udaru argentinske javnosti zbog očajnih rezultata u kvalifikacijama za SP. Pod njegovim vodstvom Gauči su od osam službenih susreta upisali četiri poraza i to od Bolivije 1:6, Brazila 1:3, Ekvadora 0:2 i Paragvaja 0:1. Plasman na SP osigurali su tek u zadnjem kolu pobjedom u Urugvaju i na koncu su osvojili četvrto mjesto u južnoameričkim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo