PIŠEM TI PISMO / Maradona javnosti pokazao dokaz da je Fidel Castro - živ!

Image
Foto: gulf-times.com

Nakon prošlotjednih glasina da je na Kubi preminuo Fidel Castro, njegov bliski prijatelj Diego Maradona pojavio se pred novinarima s dokazom koji pokazuje da ta vijest nije istinita.

14.1.2015.
10:13
gulf-times.com
VOYO logo

Diego Maradona je ovoga tjedna javnosti ponudio dokaz da je Fidel Castro živ pokazavši novo pismo koje je primio od slavnog kubanskog vođe.

Ova vijest sama po sebi ne bi bila toliko važna da prošlog tjedna nisu krenule glasine po društvenim mrežama kako je 88-godišnji Castro - preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi stao na kraj tim glasinama, Castro je navodno napisao pismo legendarnom argentinskom nogometašu koji je odmah dotrčao pred novinare televizijske kuće Telesur.

Riječ je o satelitskom TV kanalu sa sjedištem u Venezueli, koji emitira program za područje Latinske Amerike i Kariba, pred čijim se kamerama pojavio Maradona s pismom potpisanim od strane samog Fidela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prošlog tjedna nastala je konfuzija na društvenim mrežama nakon objave vijesti da je umro Fidel Castro. Kasnije se ispostavilo da je riječ o Fidelu Castru Odingi, sinu uglednog kenijskog političara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo