Ekskluzivno za RTL / Mandžukić: Već protiv Cipra ćemo pokazati da ćemo ići u Francusku!

Već protiv Cipra pokazat ćemo zašto možemo osigurati Euro! Tako je, ekskluzivno za RTL Danas, Mario Mandžukić najavio je novi ciklus pomlađene reprezentacije. Ne samo to, kaže kako će i Atletico biti pravi!

3.9.2014.
19:41
VOYO logo

Vrijeme je za novi ciklus. Jedan od onih glavnih, spreman je za svoj zadatak

Mario Mandžukić igrat će glavnu ulogu u probijanju obrane Talijana i Bugara u novom lovu na EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Imamo dobru skupinu. Vjerujemo u sebe, jaki smo, dobri smo i trebamo to pokazati. Želimo ići na to Europsko prvenstvo i već ćemo se sutra s tom prijateljskom utakmicom protiv Cipra potruditi da pokažemo svim našim navijačima da ćemo se uspjeti kvalificirati'', najavio je prvi napadač španjolskog prvaka.

Brazil još peče, pogotovo nakon što je izbornik kritizirao trku igrača. A kada se kaže trka – prvo se pomisli upravo na Marija Mandžukića, koji nije želio proturječiti izbornikovoj riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Izbornik je taj koji odlučuje. Ako je on to sve analizirao onda je tako, moramo to poštivati i pokušati popraviti da budemo bolji.''

S njim bi još bolji trebao postati i Atletico. Prvi je trofej već donio kada je srušio moćni Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Malo mi je to pretjerano, da sam ja donio Superkup. Donijela ga je cijela ekipa. Osjećam se odlično, sve je super, trener, suigrači, klub'', pun je pohvala bio Mario.

A sada se okreće čuvanju mjesta u momčadi jer Atletico je napravio opasan šoping. Simeone je doveo još dva napadača koji prijete Mandžukiću, no Super Mario vjeruje u svoje sposobnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne osjećam nikakav pritisak zato što se ne brinem za sebe. Znam da ću davati najbolje što mogu i kad to radim onda uvijek bude dobro.''

Iako su na njegov račun već stigle i prve kritike, ponajviše zbog brojnih promašaja u prvom kolu Primere protiv Vallecana, Mario se na njih ne obazire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Treba nam malo vremena, da oni shvate kako se ja krećem i što želim, a ja da pohvatam konce njihove igre. Treba nam malkice vremena.

A malkice vremena trebat će i reprezentaciji. A onda će, s Mandžom na čelu, krenuti prema Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo