PROMAŠIO ČISTI ZICER / Mandžukić u krizi, više ne zna ni zabijati!

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski napadač je utakmicu njemačkog Kupa protiv Augsburga počeo na klupi. U igru je ušao u 58. minuti i pred kraj utakmice imao 'mrtvu' priliku, ali čini se da mu je, osim poljuljanog statusa u momčadi povratkom Gomeza, uništeno i samopouzdanje.

19.12.2012.
11:45
PIXSELL
VOYO logo

Bayern je na gostovanju teškom mukom pobijedio Augsburg 2:0 nakon što su Bavarci od 47. minute igrali bez isključenog Francka Riberyja. Francuz je ušao u sukob s domaćim igračem Koom, bilo je obostranog udaranja po licu, ali na kraju je ceh, prestrogo - platio Ribery. Uostalom, pogledajte snimku dolje i uvjerite se sami.

Golove za vodeću momčad njemačkog prvenstva postigli su Mario Gomez (27) na asistenciju kasnije isključenog Riberyja te Shaqiri (86) na dodavanje Thomasa Müllera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ušao je u igru u 58. minuti umjesto Gomeza, a u 80. minuti je imao zicer, no njegov udarac je obranio Alex Manninger. Mandžo je išao sam na vratara Augsburga , ali je na kraju pucao traljavo, praktički točno u domaćeg golmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Mandžukićev promašaj možete vidjeti na 5:50)

Dokaz je to da je hrvatskom napadaču, osim poljuljanog statusa u Bayernovoj momčadi povratkom Gomeza, uzdrmano i samopouzdanje, pa je dobra stvar da uskoro slijedi zimska pauza kako bi se Mandžo pribrao i u nastavku sezone vratio starim golgeterskim navikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko iznenađenje u njemačkom Kupu priredio je trećeligaš Kickers Offenbach pobjedom protiv Fortune Düsseldorf 2:0. Golove za momčad iz Offenbacha koja se nalazi na 11. mjestu treće lige, postigli su Fetsch (76) i Vogler (85).

Mainz je u Gelsenkirchenu iznenadio Schalke pobijedivši 2:1. Strijelci za Mainz bili su Caligiuri (30) i Muller (83), dok je gol za Schalke zabio Huntelaar (75). Hrvatski nogometaš Ivan Klasnić nije ulazio u igru i utakmicu je pratio s gostujuće klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo