MANDŽUKIĆ IDE KOD VATRENOG? / Napadač na meti kluba koji je ove jeseni zapaprio Dinamu u Ligi prvaka

Image
Foto: Screenshot

Tamo ga čeka hrvatski reprezentativac Mario Pašalić

18.12.2019.
14:58
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić s nestrpljenjem čeka početka godine kako bi napokon napustio Juventus i odigrao prve minute ove sezone. Bivši Vatreni posljednjih je mjeseci povezivan s brojnim klubovima. Najviše se spominjao Manchester United, ali ta je priča polako utihnula.

Osim engleskog velikana dosta je bilo govora o Milanu. navodno u njemu vide alternativu u slučaju da ne dođe Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 19th May 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 434974771, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Prema najnovijim informacijama iz Italije, koje donosi Il Giorno, Mandžukić se našao i na meti Atalatne. Klub iz Bergama u potrazi je za još jednim napadačem nakon što su napravili čudo i osigurali drugi krug Lige prvaka. U osmini finala čeka ih Valencija i tom srazu Talijani nisu bez šansi pa se ndaju da mogu napraviti i korak više.

Problem se krije u tom što bi Atalanta željela dovesti Mandžukića na posudbu, dok ga Juve hoće prodati. U Atalanti se nadaju da mogu iskoristiti svoje dobre veze s Juveom, a Mandžukića privući mogućnošću da zaigra u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da je Super Mario izgubio mjesto u sastavu dolaskom Maurizija Sarrija. Nakon što ga nije stavio na popis igrača za Ligu prvaka odlučio je da mu nikako i ne treba pa mu nije dao niti minutu cijele sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo