teško prošli dalje / Mamić razočaran: 'Da smo izgubili, podnio bih ostavku'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Dinamo se na gostovanju u Opatiji spasio izjednačivši iz jedanaesterca u 89. minuti, nakon što je Opatija vodila od 25. minute. Zoran Mamić nije skrivao nezadovoljstvo.

29.10.2014.
18:52
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon razočaravajuće predstave Dinama koji je tek nakon produžetaka pobijedio četvrtoligaša Opatiju 4-2 i izborio plasman u četvrtfinale Kupa, trener ZoranMamić nije skrivao nezadovoljstvo.

"U ovoj utakmici je vrijedilo samo što smo prošli dalje, a s ostalim sam jako nezadovoljan, tužan i ljut. Ne znam kako bih uopće opisao kako se osjećam," kazao je trener Modrih nakon utakmice dodavši: "Da smo izgubili utakmicu, dao bih ostavku na mjesto trenera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo se na gostovanju u Opatiji spasio izjednačivši iz jedanaesterca u 89. minuti, nakon što je Opatija vodila od 25. minute. U kaznenom prostoru domaćina srušen je OgnjenVukojević, a Čileanac AngeloHenriquez je bio precizan iz kaznenog udarca.

U produžetku je junak dvoboja Henriquez postigao još dva pogotka u 98. i 102. minuti, a Opatija je smanjila u 109. minuti na 2-3 neobranjivim zgoditkom Šukera s 25 metara. Dinamov prolaz u četvrtfinale potvrdio je opet Henriquez svojim četvrtim golom u 113. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki igrači očito ne shvaćaju što znači igrati za Dinamo. Ne shvaćaju kakva je to čast, ali i kakve obaveze ovaj dres sa sobom nosi. Kazne? Ne znam što bih rekao... Očigledno je da se ovako ne može igrati. Razgovarat ću s igračima," rekao je vidno razočarani trener u Opatiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike