banner

STALI PRED NOVINARE

MAMIĆ OTKRIO RECEPT ZA MOĆNE NIZOZEMCE: ‘Jedino tako možemo pobijediti protivnika kao što je Feyenoord’

Modri su na pragu drugog kruga

Dinamova ekspedicija otputovala je u srijedu ujutro prema Rotterdamu, gdje će u četvrtak (18.55 sati) odigrati utakmicu 5. kola skupine K Europske lige protiv domaćeg Feyenoorda u kojoj bi joj i jedan bod osigurao plasman u nokaut fazu ovog natjecanja.
u večernjim satima trener Zoran Mamić i branič Rasmus Lauritsen pojavili se pred novinarima.

“Želimo napraviti dobar rezultat i nastaviti dobre igre koje smo pružili ove sezone u Europskoj ligi. Sigurno je da imamo puno motiva, znamo koliko nam ona znači – zadovoljstvo i sreću za igrače, navijače i cijeli klub. Trebamo biti hladnokrvni na terenu, koncentrirani od prve do zadnje minute s velikom energijom, jedino tako možemo pobijediti dobrog protivnika kao što je Feyenoord”, rekao je Mamić.

“Veliki je ulog utakmice, puno znači, ali živjet će se i dalje. Kao i u dobru i u zlu, kod sportaša, već za par dana je nova utakmica. Ako će biti dobro moramo potvrđivati kontinuitet, ako neće biti dobro – moramo se vratiti na pobjednički niz. Stalno su novi izazovi, nije sudbonosno, neće prestati svijet, ali ne želimo razmišljati o negativi, apsolutno smo pozitivni i želimo ostvariti dobar rezultat”, poručio je Mamić.

Dobra su momčad, imamo poštovanja prema njima, kao i oni prema nama. Bit će teška utakmica, nadam se da ćemo biti spremni, ako ćemo biti fokusirani, jer imamo dobru kvalitetu, ostvarit ćemo dobar rezultat. Nisam samo ja ili golman i drugi obrambeni igrači, već cijela momčad, nadam se da ćemo i sutra dobro braniti. Ako se dobro branimo, imamo i prostora prema naprijed. Moramo tako nastaviti”, doda je Lauritsen.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Povratak na Net.hr