PONOVNO NA BARIKADAMA / Mamić navijačima: Nećete nam vi pisati zakone!

Ugurao je Sammira i Krstanovića u Bilićeve planove, sada mora pronaći još način kako u klupske ugurati Bad Blue Boyse. Ipak, ne ide mu lako. Mamića su navijači optužili za pokušaj podmićivanja, a on im odgovara - nećete nam vi pisati zakone.

26.7.2011.
18:00
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama obožavatelja ima i dalje, ali nije tako drag Bad Blue Boysima, osobito ne nakon što im je još jednom pokušao objasniti gdje im je mjesto.

"Oni neće pisati Dinamove zakone i Dinamove statute jer to jednostavno nije njihov posao, a mi nećemo valjda sad svi stati i rješavati pitanje statuta i zakona", poručio im je izvršni predsjednik Dinama.

Navijači su ogorčeni njihovim posljednjim susretom jer ih je, kako kažu, Zdravko Mamić htio potkupiti, a ponuđeni su im čak i udjeli u dobiti od marketinga.

Njih nisu zanimali udjeli nego i dalje samo načelo "jedan član - jedan glas". Pokušali su raznim prosvjedima te se obratili i europskim institucijama.

"Mi smo upravo na inicijativu te inicijative promijenili deset ljudi u skupštini te promijenili neke članke kad je u pitanju članstvo", odgovara Mamić.

Uspio je konačno promijeniti i mišljenje Slavena Bilića. Gurao je svoje igrače, izbornik je popustio i priznao - Sammir i Krstanović su na reprezentativnom popisu, ali onom širem.

Sada se opet okreće 18-orici Dinamovih igrača te se nada da će ubrzo pridobiti Bad Blue Boyse i atmosferu s europskih utakmica, a ne svoje igrače gledati u sablasno praznom domaćem prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo