VRIJEME JE DA SE KRENE / Mamić napokon napušta svoju omiljenu 'igračku'?

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski nogometni savez doživjet će veliki redizajn tijekom Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj kada će ga napustiti Vlatko Marković, ali navodno i Zdravko Mamić.

24.4.2012.
9:49
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković ostavku bi trebao podnijeti početkom lipnja na izvanrednoj sjednici Skupštine saveza. Iako je dosad odugovlačio s očitovanjem o tome, sad je, navodno, dogovoreno kako će se sve razvijati.

U međuvremenu će se složiti kockice saveza i nova struktura koja će preuzeti vodstvo nad našim nogomet u sljedećem mandatu. Legendarni DavorŠuker trebao bi postati novi predsjednik saveza, a Damir Vrbanović izvršni predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila bi to podjela posla kao u državi, Šuker bi bio kao predsjednik države, a Vrbanović premijer, dok bi ZorislavSrebrić dobio ulogu čovjeka koji se brine isključivo za reprezentaciju. Za takvu podjelu posla navodno već postoji velika većina glasova, no zanimljivo je nagađanje po kojem bi već danas ZdravkoMamić mogao objaviti da izlazi iz Izvršnog odbora Hrvatskoga nogometnog saveza. Sazvao je konferenciju za novinare i to bi mogla biti njena tema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo