u svom stilu / Mamić na ispitivanju u USKOK-u: 'Pa ja ću vas raskapasit... srest ćemo se u životu'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ispitivanje je izvršio zamjenik ravnatelja USKOK-a Sven Mišković u nazočnosti njegove odvjetnice Jadranke Sloković koja mu je rekla da ne odgovara na pitanja tužitelja

30.7.2015.
21:14
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Suočen s optužbama u svezi sa sumnjivim transferima i utajom poreza, izvršni dopredsjednik GNK Dinama Zdravko Mamić početkom mjeseca ispitan je u USKOK-u, piše Jutarnji. 

Ispitivanje je izvršio zamjenik ravnatelja USKOK-a Sven Mišković u nazočnosti njegove odvjetnice Jadranke Sloković koja mu je rekla da ne odgovara na pitanja tužitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da mi je netko rekao da će mi žena naređivat', ne bi' mu vjerovao", rekao je u jednom trenutku Mamić. 

"Žalosti me činjenica da se stekao dojam da sam ja izbjegavao odazivanje pozivu, što je jednostavno netočno. Meni je ovo znanstvena fantastika, što se u ova dva dana dogodilo nikad neću zaboraviti. Kad budem pisao knjigu, onda ćete i vi biti u knjizi. Kad budem snimao film, bit ćete u filmu", prokomentirao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ja ću vas raskapa... raskapasit... medijski, medijski", rekao je na kraju Mamić, a njegova odvjetnica odmah je napomenula kako to nije prijetnja.

"Dajte, molim vas, državni odvjetniče pročitajte to, pogledajte sve ugovore i bilance i salda... Koji su vam to vještaci porezni koji su vas tako prevarili i napravili štetu Hrvatskoj. Vidjet ćete, gospodine, vidjet ćete, srest ćemo se u životu.... Molim vas da ne mislite nešto... ja sam malo osebujan, ali..." dodao je Mamić tužitelju sa smiješkom, a piše Jutarnji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo