MADRIĐANE ČEKA PAKAO: / 'Ne postoji bolji taktičar od Pepa, a jedna stvar bi mogla presuditi'

Image
Foto: https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1206535537902989312

Na proljeće nas čeka spektakularan obračun

16.12.2019.
14:05
https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1206535537902989312
VOYO logo

Ždrijeb nogometne Lige prvaka, koji je u ponedjeljak održan u Nyonu, već je u osmini finala spojio Real Madrid i Manchester City. U Ligi prvaka Real Madrid i Manchester City sučelili su se u sezoni 2012/2013. u grupnoj fazi, kada je na kormilu Cityja bio Roberto Mancini, a na klupi Reala Jose Mourinho. Tada je Manchester City na domaćem terenu odigrao 1-1, a u Madridu je Real slavio sa 3-2.

Image
KAKAV ŽDRIJEB LIGE PRVAKA: /

Modriću i Realu najteži posao, Chelsea protiv Bayerna, evo s kim će igrati Liverpool, Barca i Juve

Image
KAKAV ŽDRIJEB LIGE PRVAKA: /

Modriću i Realu najteži posao, Chelsea protiv Bayerna, evo s kim će igrati Liverpool, Barca i Juve

U sezoni 2015/2016, kada je Real otišao do kraja i osvojio naslov europskog prvaka, sastali su se u polufinalu. Prva utakmica u Manchesteru završila je 0-0, a u uzvratu je Real slavio sa 1-0. Trener Reala tada je, baš kao i danas, bio Zinedine Zidane, dok je City vodio ManuelPellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su klubovi u ždrijebu jaki. Manchester City je velika momčad u svakom smislu i čekaju nas fantastične utakmice. Moramo se dobro pripremiti. Igrači znaju koliko ovo natjecanje znači klubu, a City nas obvezuje da damo sve od sebe", rekao je Realov direktor EmilioButragueno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši napadač Cityja Shaun Goater prokomentirao je ovaj par u razgovoru za Sky Sports.

"Real nije dobro ušao u sezonu, ali se u međuvremenu podigao. Forma u kojoj će klubovi dočekati utakmice mogla bi biti presudna. I ako ne budu u dobroj formi za ovu priliku će sigurno biti u najboljem izdanju zbog važnosti. Ne postoji bolji taktičar od Pepa Guardiole tako da će Realovci sigurno strahovati", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekaju nas velike utakmice s velikim suparnikom koji je natjecanje osvojio 13 puta. Idemo na stadion koji dobro poznajemo i znamo što to znači. Protiv klubova poput Reala uvijek želite igrati što kasnije. Želite dočekati te utakmice u dobroj formi, s glavom na pravom mjestu. To što drugu utakmicu igramo doma nam je mala prednost", riječi su sportskog direktora Cityja TxikijaBegiristaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo