STIGAO KOMENTAR IZ MADRIDA NA TEMU HRVATA: / Čelnik Reala otkrio odlazi li Modrić sa Santiago Bernabaua i dolazi li Marcelo Brozović

Image
Foto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia
31.12.2019.
17:19
LLUIS GENE / AFP / Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije LukaModrić ima ugovor s Real Madridom do ljeta 2021. godine te je u planu da ondje ostane do tog roka, rekao je visokopoziconirani dužnosnik španjolskog kluba za Hinu. .

Image
MODRIĆ NAPUŠTA REAL MADRID? /

Katalonci plasirali senzaciju i otkrili gdje bi Vatreni uskoro mogao preseliti

Image
MODRIĆ NAPUŠTA REAL MADRID? /

Katalonci plasirali senzaciju i otkrili gdje bi Vatreni uskoro mogao preseliti

„Zadovoljni smo njime. Ugovor ima do ljeta 2021.a zasad je u planu da ostane kod nas do tada“, izjavio je dužnosnik u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je s 34 godine najstariji igrač u svlačionici trinaesterostrukog prvaka Europe. U klubu ne isključuju mogućnost da ostane ondje nakon završetka karijere. „Moguće je da dobije neku funkciju u klubu ali o tome još uvijek nismo razgovarali“, rekao je dužnosnik zamolivši za anonimnost.

Želi ostati

Modrić je više puta rekao kako što duže želi ostati u Real Madridu te ondje okončati karijeru. Dobitnik Zlatne lopte, nagrade za najboljeg nogometaša svijeta u 2018., u Madridu je kupio kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon osvajanja srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu za njega je u kolovozu 2018. bio zainteresiran milanski Inter no crno-plavi nisu bili poslali ponudu Real Madridu.

„Razgovarali smo s Modrićem te nam je rekao kako je Inter zainteresiran. Bilo je sve korektno, on je htio ostati kod nas, tako da je sve brzo bilo riješeno“, rekao je dužnosnik dodavši kako je Modrić zadovoljan u Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijeli dres 'Kraljevskog kluba' nosi od 2012. godine te je s njim osvojio četiri Lige prvaka. Iza njega je 320 utakmica uz 20 zabijenih golova i 52 asistencije.

Modrić je u ponedjeljak trenirao sa suigračima u sportskom kampu na sjeveru Madrida, na jedinom potpuno otvorenom treningu za javnost. Na tom tradicionalnom treningu uoči Nove godine prisustvovalo je oko 5.000 gledatelja, mahom djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid during the match Real Madrid v Real Sociedad, of LaLiga, 2019/2020 season, date 14. Santiago Bernabeu Stadium. Madrid, Spain, 23 Nov 2019., Image: 484487011, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Trener Zinedine Zidane za nastavak prvenstva računa na vezne igrače Modrića, Tonija Kroosa, Casemira, Federica Valverdea, Jamesa Rodrígueza i ofenzivnog Isca Alarcóna.

O Brozoviću

Real Madrid je medijske špekulacije o interesu za MarcelaBrozovića, 27-godišnjeg hrvatskog reprezentativca iz Intera, nazvao „fake news“ (lažna vijest).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ne namjeravamo dovesti niti jednog hrvatskog nogometaša“, rekao je dužnosnik uoči otvaranja zimskog prijelaznog roka.

Predsjednik FlorentinoPérez i generalni direktor José Ángel Sánchez, zadužen za transfere, ne vole dovoditi igrače u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani su kupili samo 19-godišnjeg ofenzivnog veznog Brahima Díaza iz Manchester Citija, koji od tada s tribine gleda utakmice. U siječnju 2015. doveli su također ofenzivnog veznog Lucasa Silvu, no Brazilac se od tada vukao po posudbama da bi ga prije tri mjeseca Real Madrid definitivno otpustio. Silva je sada bez kluba. Posljednji igrač doveden na zimu a koji je igrao bio je vratar Diego López, kupljen 2013. iz Seville jer se bio ozlijedio Iker Casillas.

Neće dovoditi napadača

Real Madrid je ljetos već potrošio 307,5 milijuna eura na pojačanja, a od prodaje igrača zaradio 130 milijuna eura. Sadašnji rezultati ne tjeraju upravu na dodatno trošenje. Real Madrid se u prvenstvu nalazi na drugom mjestu, s dva boda manje od vodeće Barcelone dok će u osmini finala Lige prvaka igrati protiv Manchester Cityja. Njegov vezni red nadigrao je Barcelonin ovaj mjesec u najvećem derbiju koji je bio završio 0-0 na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je momčad u posljednja tri kola - u utakmicama s Valencijom, Barcelonom i Athletic Bilbaom- zabila samo jedan gol, mediji su ukazali na potrebu dovođenja novog napadača, no trener Zidane je to odbacio.

„Apsolutno ne. Nije potrebno dovoditi novog napadača“, rekao je na posljednjoj konferenciji za medije prije Božića. Zidane nikada nije mijenja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo