SJEVERNOLONDONSKI DERBI / Luka Modrić promašio prigodu za pobjedu

Image

Naš veznjak je u trećoj minuti sučeve nadoknade promašio izglednu priliku za pobjedu u remiju (0-0) njegovog Tottenhama s Arsenalom.

8.2.2009.
21:50
VOYO logo

Još jednu odličnu partiju odigrao je hrvatski reprezentativac Tottenhama Luka Modrić. Ovaj put njegov klub ugostio je Arsenal, utakmica je završila neodlučeno 0-0, a naš reprezentativac imao je odličnu prigodu za pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Golman gostujuće momčadi Manuel Almunia skinuo je hrvatskom veznjaku prizemni udarac s desne strane, unutar 16-erca, nakon što ga je proigrao 19-godišnji Adel Taarabt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stavio bih život na kocku da će tako dobar igrač i vrlo dobar finišer zabiti onakvu priliku. No, ovaj put nije uspio", rekao je po završetku utakmice menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

Hrvatski je veznjak bio ponajbolji u redovima momčadi Harryja Redknappa. Engleski mediji ocijenili su ga ocjenom  7,5. Obzirom da su u vršku napada Tottenhama zaigrala dva napadača (Pavljučenko i Keane), Modrić je ovaj put startao na mjestu lijevog veznog, ali uz dosta slobode u igri. Odradio je svih devedeset minuta, a gol Almunije ugrozio je još i u 30. minuti, kada je njegov udarac izvan 16-erca španjolski vratar lijepo zaustavio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš drugi reprezentativac u Tottenhamu Vedran Ćorluka igrao je do 74. minute kada je zatražio zamjenu zbog ozljede prepona.

Ćorluka, inače redovito standardan u Premiershipu, nije završio niti dvoboj prošlog kola na gostovanju kod Boltona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo