ima se, može se / Luka Modrić kupio kuću u Madridu vrijednu 2,3 milijuna eura

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Ugovor s Real Madridom ima do 2018. pa je odlučio kupiti kuću od 700 metara kvadratnih i zemljištem od 3000 metara kvadratnih

15.5.2015.
1:20
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić kupio je luksuznu kuću vrijednu 2,3 milijuna eura u urbanom naselju La Moraleja u sjevernom dijelu Madrida, gdje žive mnogi nogometaši Reala, a i druge poznate osobe.

Modrić i njegova supruga Vanja Bosnić dosad su plaćali najam za kuću u tom naselju, no sada će biti vlasnici vile u kojoj je nekada živio bivši napadač francuske reprezentacije i Real Madrida Nicolas Anelka.

Image
TALIJAN SE NALJUTIO /

Ancelotti napao Niku Kovača: 'Vi ste krivi za ozljedu Luke Modrića'

Image
TALIJAN SE NALJUTIO /

Ancelotti napao Niku Kovača: 'Vi ste krivi za ozljedu Luke Modrića'

Prvi susjed bit će im Crnogorac Predrag Mijatović, također bivši napadač i sportski direktor Reala, koji je prije 17 godina postigao pogodak za pobjedu od 1-0 nad Juventusom u finalu Lige prvaka.

Modrić zbog ozljede desnog koljena u srijedu nije igrao u uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka u kojem je Juventus izborio remi 1-1 te stao na put "kraljevskom klubu" u pokušaju obrane prošlogodišnjeg naslova. Hrvatski reprezentativac iskoristio je ozljedu zadobivenu prošli mjesec u prvenstvenoj utakmice protiv Malage kako bi trajno riješio stambeno pitanje u glavnom gradu Španjolske, gdje živi već dvije godine.

Ugovor s Real Madridom ima do 2018. pa je odlučio kupiti kuću od 700 metara kvadratnih i zemljištem od 3000 metara kvadratnih. Cijena je oko 2,3 milijuna eura, podatak je španjolske stranice za prodaju nekretnina Idealista. Modrić i supruga su, sada u vlastitoj kući, ovaj tjedan obilježili petogodišnjicu braka, čime se igrač s brojem 19 pohvalio na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kuća se nalazi u mirnoj ulici, u četvrti izoliranoj od "običnih" ljudi. Ondje žive i Modrićevi suigrači Javier „Chicharito“ Hernandez, Marcelo, Benzema i Varane, a stanuju ili su stanovale i druge poznate osobe u Španjolskoj, poput televizijske voditeljice Ane Obregon, nekadašnje partnerice Davora Šukera, nogometaša Davida Beckhama, pjevačice Isabel Pantoje i drugih.

Sredinom prošlog stoljeća na tom je zemljištu bilo imanje u vlasništvu jednog plemića, gdje je u lov odlazio španjolski diktator Franco. Plemić je kasnije prodao imanje tvrtki za trgovinu nekretninama koja je ondje napravila urbano naselje za bogate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo