Moramo naučiti / Lovren poručio političarima: 'Ako smo mi to napravili, onda mogu i oni'

"Znam otkuda sam došao i nikad to neću zaboraviti"

17.7.2018.
19:40
VOYO logo

Bajka ne prestaje - Hrvatska dočekuje srebrnu generaciju, a RTL je s okupljenim građanima. Uživo smo u Karlovcu, koji je na noge digao njihov Dejan Lovren.

Karlovčani ne puštaju Lovrena. Navijači traže autograme na sve: dresove, kape, majice, lopte...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za RTL je rekao da baš zbog takvih ljudi Vatreni imaju snage i dolaze i kad su najumorniji. "Dokazali smo da možemo izdržati 120 minuta. Volio bih da svima mogu dati autogram i sa svima se slikati. Meni je ovo gušt biti. Znam otkuda sam došao i nikad to neću zaboraviti", rekao je Lovren. 

Karlovac je grad u kojem je odrastao i u kojem je napravio prve nogometne korake. Ovdje su emocije posebno proradile. Ovdje ima puno prijatelja s kojima je išao u školu, ali i nogometnih kolega. "Stvari se ovdje ne smiju zaboraviti. Gradu sam ostao dužan, ja mu na najljepši mogući način sada vraćam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je nagrade i odlikovanja, no kaže da mu je to nebitno. Više mu je gušt biti u gradu s ljudima i pokazati da je normalan čovjek kao svi drugi. 

Na pitanje koji mu je najposebniji trenutak Svjetskog prvenstva odgovara da nema posebnog trenutka, ali trenutak kada su vidjeli u novinama i medijima da se stvara to zajedništvo u Hrvatskoj shvatili su da Hrvatska gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno ne smijemo ovo zaboraviti. Moramo naučiti nešto od ovoga, ali svi zajedno kao društvo. Da se kroz rad i poštenje može doći do velikih stvari. Nebitno koliko smo mali. Sve se može napraviti, ako vjeruješ u to", zaključio je.

"Uistinu smo ujedinili Hrvatsku. Pogledajte slike iz Splita ili bilo kojeg grada u Njemačkoj. Ovo je fantastično. Političko društvo treba shvatiti najveću poruku kroz ovo. Ako smo mi to mogli napraviti koji nemamo neki veliki utjecaj što se tiče društva, ali smo pokazali kao skupina da možemo dati Hrvatskoj tu snagu, to zajedništvo onda to mogu i oni. To bi oni trebali napraviti jer svaki čovjek vrijedi. Oni koji su ovdje, ali i oni koji su poginuli u našem ratu jer su to napravili za nas", rekao je Lovren. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo