FRANČIĆ NAKON TIJESNOG PORAZA / 'Lokomotivi nije potreban sudački vjetar u leđa'

U prvoj utakmici 21. kola Prve HNL Lokomotiva je kao domaćin na stadionu u Maksimiru svladala Slaven Belupo sa 2-1 (0-1).

8.2.2014.
14:35
VOYO logo

U prvoj utakmici 21. kola Prve HNL Lokomotiva je kao domaćin na stadionu u Maksimiru svladala Slaven Belupo sa 2-1 (0-1). Gosti su poveli preko Čanađije (15), no u nastavku su domaći preokrenuli golovima Pjace (52) i Barbarića (81).

"Slaven Belupo je odigrao odličnu utakmicu. Imali smo kontrolu igre i realan je bio neodlučen rezultat. Neke odluke su bile sumnjive i nisu bile korektne. Mislim da to ne treba Lokomotivi. Bili smo bolja momčad i u prvom, ali i u nekim dijelovima drugog poluvremena. Kad sve zbrojim, Lokomotiva nas nije nadigrala", rekao je trener koprivničkog sastava Mladen Frančić koji je najavio i dvoboj idućeg kola protiv Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je svaka utakmica kvalifikacijska. Očekujem da se momčad podigne, čestitam im na dobroj igri", dodao je Frančić.

Trener Lokomotive bio je puno zadovoljniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otvoriti prvenstvo s momčadi koja je puno riskirala nije bilo lako. Mi smo dobro krenuli, da bi poslije iz naših gluposti dozvolili Slaven Belupu da nam zabije gol. Nakon toga došli smo k sebi. U nastavku smo stali puno bolje pa smo i igrali sigurnije, opasnije po suparnički gol. No, s obzirom da je svaka utakmica na otvaranju teška, strahovito sam zadovoljan što smo još jednom okrenuli rezultat u svoju korist", izjavio je nakon susreta TomislavIvković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo