2. KOLO ATP UMAG / Ljubičić izborio četvrtfinale

Image

Do pobjede 7-5, 7-6(2) nad Španjolcem Almagrom naš tenisač došao je uz tek jedan break. Sljedeći suparnik mu je Austrijanac Melzer.

31.7.2009.
9:53
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Umagu svladavši u 2. kolu Španjolca Nicolasa Almagra sa 7:5, 7:6 (2).

Bio je to treći međusobni dvoboj Ljubičića i Almagra nakon kojeg hrvatski tenisač vodi sa 2:1. Almagro može biti jako ljut nakon dvoboja u kojem je imao čak osam break prilika, a nije iskoristio nijednu, dok je Ljubičić imao samo jednu jedinu i tu je pretvorio u dobitak prvog seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je da sam pobijedio u dva seta, ne znam kako bi završilo da smo igrali i treći. Sredinom drugog seta osjećao sam grčeve, ali sam srećom držao servis bez problema", kazao je Ljubičić, kojeg u četvrtfinalu čeka Austrijanac Juergen Melzer.

S neugodnim ljevakom Melzerom Ljubičić je igrao triput i sva tri dvoboja izgubio, ali je dobra vijest za našeg tenisača da nikad nisu igrali na zemlji. Melzer je u Umagu dosad dobio Argentinca Dabula i Urugvajca Cuevasa, a dvoboj Ljubičić - Melzer bit će zadnji u sutrašnjem četvrtfinalnom programu umaškog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo