O ligi prvaka /

Livaković: 'Ponosan sam na našu igru, na Etihadu svatko može primiti pet komada'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ja sam jedan od pojedinaca koji čini momčad. To što sam ostavio najbolji dojam ne znači puno kada smo izgubili, rekao je Livaković

3.10.2019.
9:34
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je protiv Manchester Cityja od većeg poraza spašavao Dominik Livaković. Od šest šuteva u okvir engleskog prvaka, samo su dva ušla u mrežu.

- Ne znam je li mi ovo bila najteža utakmica karijere, ali je svakako jedna od njih. Bilo je zahtjevno u Lisabonu, pa protiv Engleske na Rujevici, a tu je negdje i ovaj dvoboj na Etihadu, rekao je Dominik Livaković za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je kako nakon velikih utakmica ima problema sa spavanjem te da je ponosan na otpor koji su pružili engleskom prvaku, ali naravno da to neće slaviti. 

- Nisam od onih koji lako primaju poraze, još manje ću ih slaviti. Ponosan sam na otpor koji smo pružili, jer na Etihadu svaki klub na svijetu može bez problema primiti pet komada, ali da sam sretan zbog malog poraza - nisam!, objasnio je Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Manchester City rekao je kako su oni jedna od najboljih momčadi na svijetu i naravno favorit za osvajanje naslova u svim natjecanjima, pritom misleći i na Ligu Prvaka. Dinamo je, podsjetimo, gubio 1-0 na poluvremenu, te je drugi gol primio tek u 95. minuti. Livaković je objasnio kako je Dinamo uspio pokazati zrelost.

- Nevjerojatno su brzi, tehnički i taktički potkovani, a imaju pobjednički mentalitet. No, i protiv takve momčadi smo imali gubili 1-0 u sudačkoj nadoknadi i prekršaj na 18 metara koji sudac nije svirao, pa smo iz kontre primili gol za 2-0. To dovoljno govori o našoj igri i zrelosti koju smo pokazali. Mislim da su moji suigrači odigrali veliku utakmicu i pomogli mi na neki način. Nažalost, to nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat, kazao je golman za 24sata.

"To što sam ostavio najbolji dojam ne znači puno kad smo izgubili"

Uvijek skroman Livaković objasnio je i kako ni ne znači puno ako je on ostavio najbolji dojam. Kao i uvijek, radio je svoj posao i davao maksimum kao i na ostalim utakmicama.

- Ja sam jedan od pojedinaca koji čini momčad. To što sam ostavio najbolji dojam ne znači puno kada smo izgubili. Radim svoj posao, nekada to bude sjajno, nekada manje dobro, ali uvijek dajem maksimum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i rezultat utakmice iz Dinamove skupine, između Shakhtara i Atalante, u kojoj je Shakhtar slavio 2:1.

- Mnogi su navijali za 1-1, ali mislim da je pobjeda Šahtara dobra za nas. Atalantu čekaju dvije utakmice sa Cityjem nakon kojih bi mogla otpasti iz kruga momčadi koje mogu do prolaska grupe. A onda bismo ostali mi i Šahtar da se potučemo za to toliko željeno drugo mjesto u skupini, zaključio je Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo