15. KOLO LE CHAMPIONNATA / Lille u golijadi pobijedio Lyon

Image

Čak sedam pogodak vidjeli su gledatelji u 4:3 pobjedi domaćina. Ovo je bila šesta utakmica Lyona bez pobjede.

7.12.2009.
8:28
VOYO logo

U posljednjem susretu 15. kola francuskog nogometnog prvenstva Lille je u 'ljepotici kola' pobijedio Lyon 4:3 premda je nakon prvog poluvremena gubio 1:3.

Lille je do pobjede došao pogotkom junaka utakmice Gervinha u drugoj minuti sudačke nadoknade. Bio je to njegov drugi gol na utakmici, prvi je zabio u 53. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Lilla nisu se predali iako su gosti već nakon 22. minute vodili 2:0. Nakon što je Frau dvije minute kasnije smanjio na 1:2, svoj treći pogodak u 35. minuti za 1:3 postigao je Lisandro Lopez. Za Lille je još pogodio Cabaye u 70. minuti.  

Nogometaši Grenoblea došli su u 15. kolu do prve pobjede svladavši na svom terenu Toulouse s 1:0. Pogodak odluke postigao je Dieuze devet minuta prije kraja utakmice. Grenobleu je to tek šesti bod jer su u prošlih 14 kola ubilježili tri neriješena rezultata i 11 poraza, te drže "fenjer" s tri boda manje od Le Mansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Auxerre, koji je do prije dva tjedna bio čak i vodeći, izgubio je kod kuće od Nancya (1:3), dok je Boulogne u utakmici s Lensom primio zgoditak i ostao bez isključenoga igrača, a nakraju je ipak slavio s 2:1 . Vedran Runje je branio za Lens.

Na ljestvici vodi Bordeaux (31) ipsred Montpelliera (27) i valenciennesa (26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo