Što se događa? / Lewis Hamilton našao se u neobičnoj situaciji u utrci, zaostajao je za krug: 'Nemate često tu priliku'

Image
Foto: Profimedia

Britanac je imao jednu od najgorih utrka u posljednje vrijeme, a neće ju pamtiti po dobrome posebno zato što ga je rival obišao za cijeli krug.

27.4.2022.
11:45
Profimedia
VOYO logo

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1, Max Verstappen, bio je klasa za sebe u četvrtoj utrci sezone koja se održavala na legendarnoj Imoli. S druge strane, njegov prošlogodišnji rival za naslov prvaka, Lewis Hamilton, imao jedan od gorih vikenda koje će pamtiti.

Naime, sedmerostruki svjetski prvak završio je tek na 13. mjestu, a i kvalificirao se izvan najbržih deset vozača. S druge strane, njegov momčadski kolega, mladi George Russell, nije imao toliko problema i utrku je završio na četvrtom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jos Verstappen, bivši F1 vozač i Maxov otac, poručio je u svojoj kolumni: "Max je imao izvrstni vikend u Imoli. Smatram ga nevjerojatno snažnim, nije učinio ni jednu pogrešku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, uživao sam u tome kada je Max obišao Hamiltona za krug, nakon svega što se dogodilo prošle godine. Hamilton je imao stvarno loš dan, a njegov timski kolega George Russell izgleda balansiranije. Nemate često priliku obići Mercedes za cijeli krug," zaključuje Verstappen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo