LEGENDARNI ENGLEZ PROGNOZIRAO REZULTAT UTAKMICE: / 'Ako tako nastave mislim da će pobijediti, reći ću vam s koliko'

Image

Modre čeka najveći izazov u Europskoj ligi ove sezone

11.3.2021.
16:32
VOYO logo

Nogometaše Dinama u četvrtak u Londonu očekuje prvi susret osmine finala Europske lige protiv Tottenhama. Bit će to 16. ogled "Modrih" i nekog od engleskih klubova. U dosadašnjih 15 susreta Dinamo je upisao dvije pobjede, tri neodlučena ishoda i deset poraza uz razliku pogodaka 11-30. Međutim, dva dvoboja su upisana u povijest maksimirskog kluba.

Image
'OVA MOMČAD IMA MU*A, OVAJ TRENER IMA MU*DA': /

Proslavljeni stručnjak rekao kako Dinamo može iznenaditi Mourinha

Image
'OVA MOMČAD IMA MU*A, OVAJ TRENER IMA MU*DA': /

Proslavljeni stručnjak rekao kako Dinamo može iznenaditi Mourinha

Uoči utakmice oglasio se legendarni engleski napadač Michael Owen. Nekadašnja zvijezda Liverpoola, Real Madrida i Manchester Uniteda dala je svoju prognozu ovog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spursi igraju sve bolje. I za vikenda su dali puno golova, a Gareth Bale sada izgleda poput onog igrača kakvog svi dobro poznajemo", započeo je i nastavio.

U odličnoj formi

"Dinamo dolazi u odličnoj formi. Hrvati su slavili u posljednjih osam utakmica, tako da će Spursi morati biti na oprezu", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Michael Owen

"Pogledao sam puno utakmica momčadi Josea Mourinha posljednjih tjedana i smatram da igraju blizu razine s početka sezone. Ako tako nastave mislim da će pobijediti. Tottenham Hotspur 2, Dinamo Zagreb 0", završio je.

Prvu utakmicu osmine finala nogometne Europske lige između Tottenhama i Dinama, sudit će 35-godišnji Nizozemac Serdar Gozubuyuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gozubuyuk je do sada tri puta sudio zagrebačkom sastavu u eurokupovima, sva tri puta na gostovanjima i svaki je put Dinamo izgubio.

Prvi put Dinamo se sreo s Gozubuyukom još 23. listopada 2014. godine u Salzburgu u 2-4 porazu od istoimenog domaćina u susretu Lige prvaka, dok su preostale dvije utakmice novijeg datuma, odnosno iz 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Gozubuyuk sudio prvu utakmicu 16-ine finala Europske lige između Viktorije Plzen i Dinama 14. veljače 2019. koja je završila pobjedom češkog sastava 2-1 te dvoboj u skupini Lige prvaka između Manchester Cityja i Dinama 1. listopada 2019. koja je završila rezultatom 2-0 u korist engleskog predstavnika.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo