OŠTAR NAPAD IZ SRBIJE / 'Lažeš, Sammire! Neće nas prozivati pijanac'

Image
Foto: Papaya

Sammir ponovno tulumari! No, ovoga puta Dinamov nogometaš se nije uputio u neku obližnju narodnjačku diskoteku, već je u potrazi za dobrim noćnim provodom navodno potegnuo sve do Beograda. Sammir je tu informaciju demantirao, što je naljutilo novinare beogradskog tabloida Alo!.

30.1.2013.
11:50
Papaya
VOYO logo

Sammir ponovno tulumari! No, ovoga puta Dinamov nogometaš se nije uputio u neku obližnju narodnjačku diskoteku, već je u potrazi za dobrim noćnim provodom potegnuo sve do Beograda. Srpski tabloid Alo! prenio je vijest kako se Sammir odlično zabavljao u klubu Cinema u društvu pripadnica ljepšeg spola.

Nakon što se vijest o novoj burnoj noći u životu novopečenog hrvatskog reprezentativca proširila regijom, Sammir je ekspresno pokušao demantirati napise srpskog tabloida. Dakako, u strahu od nove Mamićeve kazne, tvrde Srbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim putem želim demantirati te informacije, u Beogradu sam bio prije tri mjeseca na pregledu i terapijama tetive kod gospođe Marijane uz dopuštenje kluba. Nakon terapija izašao sam s poznanicima na piće (ne na cajke i ne cijelu noć !) te nas je netko slikao i sada te slike dodao uz ovaj izmišljeni članak", napisao je Sammir na svom Facebook profilu.

Njegov demati izazvao je burnu reakciju u beogradskom listu. "Lažeš, Sammire!", stoji u naslovu teksta u kojem objašnjavaju kako ih neće prozivati pijanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naveli su srpski novinari i najveće nestašluke u kojima je Brazilac s hrvatskom putovnicom sudjelovao, a u negativnom kontekstu spominju i njegovu sreću nakon oslobađajuće presude generalima Gotovini i Markaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo