KREĆE 'BITKA ZA MACOLU': / Čak 35 ekipa dolazi na finale kviza Nogometne ikone

Image

Najveći pub kviz u Hrvatskoj, popularne "Nogometne ikone" približio se svojoj završnici.

19.5.2016.
15:39
VOYO logo

Završnica kviza nazvana je "Bitka za Macolu", kako se inače zove drugoligaški derbi Lučkog i Dugopolja, što je ujedno i vrijedan kvizaški podatak. U subotu, 21. svibnja u 18 sati, očekuje se dolazak oko 35 ekipa, a osim kviza previđeno je cjelodnevno druženje u dobrom ozračju, kakvo i inače vlada na pub-kvizovima.

Ekipe iz svih krajeva Lijepe naše

"Dolaze nam ljudi iz svih krajeva Lijepe naše, najviše naravno iz Zagreba i Splita, no imamo prijave i iz Osijeka, Velike Gorice, Rijeke, Metkovića, Zadra, Knina te same Korenice gdje se kviz i održava. Bit će to cjelodnevni izlet za ljude koji igraju kviz, s kojima smo se dosad sprijateljili i na privatnoj razini. Organizirali smo prijevoz, obroke, tehniku, glazbu, zabavu, a što sve čeka kvizaše kod Macole nećemo unaprijed otkrivati", rekao je jedan od organizatora kviza Duje Meštrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najposjećeniji kviz u Hrvatskoj

Ove sezone organizirano je preko 30 izdanja kviza Nogometne ikone u kojemu se traži znanje (i) iz nekih romantičnih nogometnih vremena. Na najposjećenijem kvizu u Hrvatskoj, u organizacijskom pothvatu vrijedne ekipe u sastavu Ivan Milković, Duje Meštrović, Hrvoje Brajković, Milan Žakula, Ivan Dominik Dompa i Vlado Boban, u jednom trenutku paralelno je u Zagrebu, Splitu i Rijeci igralo 79 ekipa, s preko 300 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Panenka podržava Nogometne ikone

Kviz Nogometne ikone na Facebooku ima preko gotovo 40.000 pratitelja, a često mu podršku daju i nogometni velikani poput legendarnog češkog reprezentativca Antonina Panenke, tvorca glasovitog jedanaesterca kojim je pala strašna Njemačka u finalu Europskog prvenstva 1974. godine.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo