MIKIJEV PRVIJENAC OVE SEZONE / Krasan pogodak Badelja u važnoj pobjedi HSV-a

Image
Foto: HSV

Badelj je odigrao svih 90 minuta i bio je jedan od najboljih pojedinaca susreta, a cijeli susret za HSV je odigrao i Ivo Iličević.

24.11.2013.
17:51
HSV
VOYO logo

HAMBURG - U susretu 13. kola njemačkog nogometnog prvenstva HSV je u Hamburgu pobijedio Hannover 3-1, a prvi pogodak za domaćine postigao je hrvatski reprezentativac Milan Badelj kojem je to prvijenac ove sezone u Bundesligi.

Hannover je poveo golom Husztija u 28. minuti, no tri minute kasnije Badelj je poravnao sjajnim udarcem sa 20-tak metra. Na otvaranju drugog dijela HSV je stigao do vodstva golom MaxaBeistera (46), a pobjedu momčadi iz Hamburga potvrdio je HakanCalhanoglu u 84. minuti. Badelj je sudjelovao i u akciji za treći pogodak kada je na centru oduzeo loptu, te otvorio HSV-u kontru koju je realizirao Calhanoglu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badelj je odigrao svih 90 minuta i bio je jedan od najboljih pojedinaca susreta, a cijeli susret za HSV je odigrao i IvoIličević.

HSV je današnjom pobjedom napredovao na 11 mjesto sa 15 bodova, dok je Hannover ostao na 13. poziciji sa 14 bodova. U vodstvu je Bayern sa 35 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo