KRANJČAR NAKON RAZBIJANJA HAJDUKA: / 'Nije ovo još blizu mog ideala igre'

Image
10.8.2016.
21:20
VOYO logo

Trener Dinama Zlatko Kranjčar očekivano bio je oduševljen nakon velike pobjeda nad Hajdukom na Poljudu.

Image
TEŽAK POTOP HAJDUKA: /

Dinamo protutnjao Poljudom i razbio splitske iluzije!

Image
TEŽAK POTOP HAJDUKA: /

Dinamo protutnjao Poljudom i razbio splitske iluzije!

"Ideja je bila da uđemo s čvrstom ekipom u utakmicu. Došli smo u Split s jednim oprezom. Znali smo da se tu stvara odlična atmosfera kad Hajduk uđe u seriju dobrih rezultata i bili smo spremni na tešku utakmicu. Domaćin je danas sigurno imao opterećenje da uđu u taj slijedi još boljih rezultata, ali Dinamo je bio raspoložen večeras. Morali smo igrati mirnije u prvom dijelu jer smo izgubili Antolića dva sata prije utakmice i nije mogao igrati zbog viroze. Ušli smo zato u utakmicu sa dva zadanja vezna da neutraliziramo agresivnost Hajduka ", rekao je Kranjčar pa se osvrnuo na odličnu predsatvu Fernandesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da je otvorio sezonu golova nadam se da da će držati kontinuitet", poručio je popularni Cico.

Rog preuzeo palicu

"Prvi dio utakmice bio je izjednačen i gol u zadnjoj minuti sigurno je nama otvorio puno mogućnosti da nadigramo Hajduk i postignemo dobar rezultat. Nisam očekivao takvu pobjedu, ali situacija se otvarala i igrači koji su dali golove bili su stopostotni u svojim zadacima. Čestitam igračima na dobrom igri i pobjedi. Čestitam Hajduku koji je dao sve od sebe da oraspoloži svoje navijače, ali nogomet je takav kakav je i mi smo zasluženo pobijedili večeras", dodoa je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba čestitati publici, bili su fenomenalni. Rekao sam već ranije da me veseli to što znaju napraviti pravu nogometnu atmosferu koja diže motivaciju igračima. Može se samo pohvaliti Hajduk koji ima tako vjernu publiku

Marko Rog bio je u glavnoj ulozi u ovom derbiju. Odlaskom Pjace postao je ključni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preuzeo je palicu i sretan sam što je realizirao svoje prigode. Također sretan sam što je Ćorić pokazao kvalitetu. Cijela momčad je bila na nivou", kazao je Kranjčar te je dodoa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ovo još blizu mog ideala igre. Kad se vrate Machado i Pivarić malo ćemo se popraviit. Rast ćemo iz utakmice u utakmicu. Ova utakmica, kao i ona s Cibalijom, to su utakmice kojima stvaramo rezultat i atmosferu za Salzburg i play-off. Idemo dobrim putem, isto ćemo raditi i u subotu protiv Intera i nadam se da ćemo nastaviti kao do sada - rekao je trener za kraj konferencije", završio je.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo