KOVAČ DUGOG JEZIKA / Kovaču tri tekme kazne

Image

Robert Kovač kažnjen zabranom nastupa na tri utakmice Bundeslige jer je optužio suca da je favorizirao protivničku momčad.

11.11.2008.
10:28
VOYO logo

Obrambenog igrača hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog prvoligaša Borussije iz Dortmunda Roberta Kovača, Njemački je nogometni savez (DFB)  kaznio zabranom nastupa na tri prvenstvene utakmice zbog crvenog kartona kojega je dobio nakon završetka subotnjeg dvoboja na gostovanju kod Petrićevog i Olićevog HSV-a.

U duelu hrvatskih reprezentativaca bolji su bili napadači koji su pogocima obilježili i odlučili utakmicu, dok je defenzivcu Robertu Kovaču priopao dio nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je nakon utakmice upotrijebio teške riječi optužujući suca Jochena Dreesa i njegove pomoćnike da su svojim suđenjem favorizirali domaću momčad, koja je slavila 2:1, nakon čega mu je sudac pokazao crveni karton.

DFB je pokrenuo istragu i protiv trenera Borussije Juergena Kloppa koji je također svojim ponašanjem dao naslutiti kako za poraz svoje momčadi optužuje suce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo